Samtaler mellem klient og behandler er selvfølgelig fortrolige og forbliver mellem klient og behandler, men hvis du er tilfreds med det resultat du har fået ud af behandlingen, håber jeg du vil fortælle det videre til andre, som så også kan få glæde af mine behandlinger.

Feedback og anbefalinger

Giv en tilbagemelding om hvad du har fået ud af behandlingen, måske en anbefaling, hvor du beskriver hvorfor du opsøgte mig og hvordan det siden er gået med dit problem ..... er problemet der stadigt eller har behandlingen hjulpet.

 

Klik på teksten Hvad fik du ud af behandlingen

Tommy Kristensen // 23.08.16
pjaalten@hotmail.com //

Fik en behandling da jeg havde ondt i venstre skulder og det trak ned i fingrene. Yderst effektov må jeg sige, hjalp megt hurtigt og kan absolut anbefale folk med smerter eller noget at prøve det.
Annie Bærentzen // 26.04.15
//

Jeg vil gerne sige tak til Annete for de 2 bowtech-behandlinger, som jeg fik.
Jeg kom, fordi jeg i længere tid har døjet med svien og brænden i min mund og hals. Jeg har prøvet mange ting, men intet hjalp.
Efter 2 behandlinger hos Annette fik jeg det betydelig bedre. Andre skavanker kom til overfladen.
Nu efter 3 uger kan jeg mærke et par behandlinger til ville være godt. Men nu kan jeg da sove igen, da det er meget bedre.
Det kan jeg anbefale at prøve.

Anne-Lise Bærentzen Schrøder // 28.11.12
anne-lisebs@youmail.dk //

Da jeg fik konstateret forholdsvis mild meniere på højre øre i starten af 2012, fik jeg ordineret medicin af min ørelæge. Da dette efter nogle måneder ikke hjalp synderligt, prøvede jeg i juni 2012 bowtech hos Annette Kobberup. Jeg fik 3 behandlinger med ca. 7-10 dages mellemrum. På daværende tidspunkt havde jeg ca. 1 gang hver uge anfald af hørenedsættelse og hylen for øret. Det skal siges at jeg samtidig var startet på anden medicin, så lige umiddelbart var det svært at vide, om det var bowtech-behandlingen eller medicinen, der hjalp mig. Efter endt behandling hos Annette har jeg ikke haft et anfald af meniere – (sidste anfald havde jeg 1/7-2012.) I dag er jeg stoppet med al medicin og har stadig ikke haft meniere-anfald. Skulle jeg være uheldig og igen få anfald, vil jeg uden tvivl få bowtech behandlinger igen.
 
Conni // 05.09.11
cogb@email.dk // 

Jeg har efter et trafikuheld sidste år, haft mange smerter i min nakke samt stikkende og sovende fornemmelse ud i armene. Efter 3 behandlinger hos Annette, har det hjulpet så meget, at jeg ikke dagligt skal tage smertestillende piller. Samtidig har jeg også haft rigtig mange smerter ved begyndende menstruation, men efter blot 2 behandlinger er de helt væk. Så TUSIND tak for hjælpen, Annette
Orla Jensen // 06.09.10
okj47@hotmail.com // 

Jeg fik af en ven, anbefalet og tilbudt en behandling af Anette for mit knæ,, ikke fordi jeg havde de store forhåbninger, vi ældre får jo nogle skavanker med tiden, men ok damen så jo "sund og rask ud" sammenholdt med de håndører det kostede og det ku vel ikke blive værre, så jeg sprang på vognen :-) og jeg må indrømme at siden jeg fik behandlingen har jeg ikke taget smertestillende midler, hvilke jeg før gjorde daglig, derfor kan jeg varmt anbefale andre at prøve Anettes behandling :-)
Mogens Jensen // 21.08.10
mje@tdcspace.dk // 

Jeg har i en længere periode døjet med smerter i ryg og lænd samt haft ondt i højre skulderled, og jeg har prøvet flere behandlingsformer uden den helt store succes. Da jeg ved et tilfælde blev bekendt med Annettes Bowtech behandling, var det nærliggende også at prøve den, dog uden den helt store optimisme. Min tvivl blev dog gjort til skamme. Efter èn behandling er der sket en forandring med min krop. Det er lidt svært specifikt at forklare, men smerterne i ryg og arm er blevet meget mindre, og jeg føler i det hele taget, at min krop reagerer anderledes, hvilket kroppen nu også gjorde under – og lige efter den første behandling. Det var en oplevelse at prøve denne noget specielle behandlingsform, og jeg ser virkelig frem til den næste behandling i den kommende uge.
Dorte Olesen // 14.05.10
// 

Jeg har haft bækkenløsning ved to af mine graviditeter. Har i mange år haft en"stivhed" mellem ryg og lænd, så jeg har svært ved at sidde ret op. Har også haft mange muskelinfiltrationer i ryg og skuldre. Efter to behandlinger med fokus på disse symptomer er der sket en mærkbar forandring. Når jeg ligger ned hviler mit bækken nu på underlaget i stedet for følelsen af at "svæve" en halv centimet over. Jeg oplever meget mere bevægelighed i det "stive" stykke mellem ryg og lænd. Jeg kan mærke forandringer på mange flere områder, men det ville blive til en helt bog hvis jeg skulle fortælle om alle forandringerne :-).
Birgit Øllgaard Nielsen // 21.04.10
dingy83@hotmail.com // 

Danmarks største skeptiker til alternativ behandling må overgive sig til Bowtech.
Mange års uro og kramper i benene og dermed forstyrret nattesøvn er afhjulpet gevaldigt.
Bodil Juhler Tokkesdal // 21.04.10
b.tokkesdal@skylinemail.dk // 

Jeg har været til behandling hos Annette for hovedpine og for smerter i hoft og ben.
Efter første behandling for min hovedpine følte jeg mig meget mere afslappet og hovedpinen var meget svag.
Behandling for mine hofter og ben:
Smerte er taget meget af og jeg sover meget bedre om natte, da jeg næsten er fri for uro i benene.
lotte knudsen // 20.04.10
lotteoek@hotmail.com // 

Jeg meldte mig frivilligt som "forsøgskanin", da Anette var under uddannelse til Bowtech behandler. Jeg havde ikke de store forventninger til behandlingen, da jeg i mange år har lidt af migræne og prøvet alverdens forskellige behandlinger, uden effekt.
Til min store overraskelse, begyndte mine migræne perioder at rykke sig; på den måde at der blev længere og længere imellem, at anfaldene kom. Jeg var stadig ikke overbevist, og troede det kunne bero på en tilfældighed. Effekten blev dog bevist, da jeg efter en lang pause med Bowtech behandling, og et atter "normalt" migræne forløb, fik en enkelt behandling hos Anette...og straks blev der atter længere og længere mellem mine migræneanfald. Mit mål er at finde en tilpas "vedligeholdelsesdosis" af behandlinger, så migræneperioderne kan halveres..eller måske forsvinde?
www.bowtechstruer.mono.net ... Annette Kobberup, 7600 Struer, mobil: +45 22 76 01 11 ... Web Designer: aka
Lav din egen hjemmeside med mono.net